Instagram сповістить користувача, якщо хтось зробить скріншот його повідомлення

Картинки по запросу інстаграм скрин діалога
Користувачі програми Instagram виявили приховану функцію додатка. Учасники соцмережі будуть отримувати оповіщення, в тому випадку, якщо хтось робить скріншот їх особистого повідомлення.

Трохи більше тижня тому в оновленому додатку Instagram з'явилася можливість відправляти «тимчасові» повідомлення з фото- і відеофайлами в Direct. Після того, як адресат відкриває послання, воно зникає. Також є можливість ведення прямих трансляцій, яка після закінчення ефіру теж не зберігається на сервісі.

Правда, в Instagram забули попередити користувачів ще про одну новацію: користувач отримує системне повідомлення, якщо хтось намагається зробити скріншот його зникаючого контенту. Нововведення стосується не всіх повідомлень в Instagram, а тільки тих, які користувач відправляє через Instagram Direct.

Це викликало здивування деяких користувачів, які порахували, що нововведення стосується всіх повідомлень. Однак незабаром ресурс, який поширив повідомлення, зазначив, що це була помилка і повідомлення отримуватимуть ті користувачі, чиї скріншоти були відправлені до персональних листування.

Середа 30 листопада 2016